Home / Belangrijk / Met de boswachter op stap

Met de boswachter op stap

RHEDEN – Wie Nationaal Park Veluwezoom in de winter wil ontdekken, kan op zondag 2 december mee op stap met een boswachter van Natuurmonumenten. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen zijn allemaal te vinden op Veluwezoom. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. Er bestaat een kans dat deelnemers tijdens de wandeling oog in oog komen te staan met herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden of Schotse Hooglanders. De tocht duurt van 14.00 tot 16.00 uur en start bij het Bezoekerscentrum in Rheden. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf acht jaar. Neem eventueel een verrekijker mee en doe stevige schoenen aan.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.