Home / Brummen-Regiobode / Met alcohol op achter het stuur

Met alcohol op achter het stuur

EERBEEK – De politie van Eerbeek heeft in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 december een automobilist bekeurd voor rijden onder invloed. Rond 01.55 is de man in zijn personenauto aangehouden op de Loenenseweg in Eerbeek. Bij controle viel op dat de adem van de man naar alcohol rook. Een blaastest wees uit dat de man had gedronken en hij moest mee naar het bureau. Daar blies hij 475 ug/l, wettelijk is maximaal 220 ug/l toegestaan. De zaak is bij justitie aangemeld en de man kreeg een boete van 550 euro.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.