Home / Doesburg-Regiobode / Meedoenpassen voor jongeren in Zevenaar

Meedoenpassen voor jongeren in Zevenaar

ZEVENAAR – Vanaf januari 2019 zijn er voor alle jongeren tussen de 12 tot en met 17 jaar uit minimagezinnen in de gemeente Zevenaar Meedoenpassen van Arriva beschikbaar. Met een Meedoenpas kunnen de jongeren gratis reizen in de daluren en in de weekenden. De Meedoenpas was al een onderdeel van het Kindpakket van de voormalige gemeente Zevenaar. De huidige gebruikers van de Meedoenpassen worden op korte termijn geïnformeerd over het verdere gebruik van de Meedoenpas in 2019.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.