Home / Rheden-Regiobode / Mediteren voor wereldvrede

Mediteren voor wereldvrede

VELP – In 1986 werd voor het eerst de wereldwijde meditatie voor de vrede gehouden. Sindsdien gebeurt dit elk jaar en er doen inmiddels miljoenen mensen aan mee. Dit jaar is deze meditatie op maandag 31 december van 13.00 tot 14.00 uur. Ook in het kerkgebouw van de Vrijzinnigen Velp aan de Dr. Fabiusstraat wordt hieraan meegedaan. Het doel van de meditatie is mensen over de hele wereld te verbinden in hun focus op vrede, liefde, onderling begrip en vergevingsgezindheid.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.