Home / Brummen-Regiobode / Meditaties in de Kruiskerk

Meditaties in de Kruiskerk

EERBEEK – In de Kruiskerk in Eerbeek worden nog twee aandachtsavonden gehouden in de aanloop naar Kerst. Tijdens de bijeenkomsten op donderdagen 13 en 20 december nemen beeld, tekst, muziek en meditatie een belangrijke plek in. De deelnemers komen bij elkaar om zich ‘in een sfeer van stilte en aandacht heel bewust open te stellen voor de komst van het Christuskind in ons bestaan’, aldus de organisatie. De avonden hebben elk een ander thema: hoop, verlangen, ruimte maken en vervulling. De bijeenkomsten zijn van 19.15 tot 20.15 uur in de Kruiskerk.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.