Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – In de Oude Jan in Velp wordt dinsdag 4 december weer gemediteerd. Er wordt stilgestaan bij verlangen, verwachten, hopen en uitzien naar het licht. Om 20.00 uur is er eerst ontmoeting met koffie en thee. Na ongeveer tien minuten wordt de stilte opgezocht. Er wordt kennisgemaakt met verschillende vormen van meditatie, aan de hand van een tekst of beeld, of met muziek. De kerk wordt in stilte verlaten om 21.00 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De begeleiding is in handen van pastor Janneke Bron.

janneke.bron@pknvelp.nl
www.pknvelp.nl

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.