Home / Belangrijk / Mart van Tol wint snerttoernooi Boul’Animo

Mart van Tol wint snerttoernooi Boul’Animo

DIEREN – Afgelopen zondag werd bij jeu de boulesvereniging Boul’Animo in Dieren het traditionele snerttoernooi gespeeld. De beoogde hal voor de vereniging staat er nog niet, zodat er ook dit jaar nog buiten gespeeld moest worden. Gelukkig bleef het voorspelde snertweer uit.

Wedstrijdleider Nettie Lensink lootte voor dit doublettentoernooi voor elke ronde weer een nieuwe teamsamenstelling. Na drie ronden waren nog drie deelnemers zonder nederlaag: Mart van Tol, Theo v.d. Meer en Nettie Lensink. In de vierde ronde liet het lot Mart en Theo tegen elkaar aantreden. Na een aanvankelijk grote voorsprong van Theo met Mieke Evers wisten Mart en Evert van der Enk deze partij alsnog te winnen met 13-12. De laatste partij wist Mart met Cor Nootenboom ook te winnen, waardoor hij als enige ongeslagen bleef.
Deze winst leverde Cor met 1 saldopunt voorsprong op Theo v.d. Meer de tweede plaats op. Theo eiste met zijn derde plaats wel de zege op in de over all rangschikking van Boul’Animo. Van de zeven daarvoor tellende toernooien won hij er drie, werd twee keer tweede, nu derde en eenmaal zesde. Voorwaar een schitterende reeks en de terechte winnaar van deze titel.
De bouw van een hal zou een einde kunnen maken aan het buiten moeten spelen van de toernooien in het koude jaargetijde. De deelnemers nu kunnen toch terugkijken op een mooie dag met veel spannende partijen en een prijs voor iedereen.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.