Home / Nieuws / Man gewond na botsing tegen boom in Laag-Soeren

Man gewond na botsing tegen boom in Laag-Soeren

LAAG – SOEREN – Een man is vrijdagavond rond 22.00 uur gewond geraakt nadat hij van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam op de Harderwijkerweg in Laag Soeren. Een voorbijganger verleende eerste hulp aan het slachtoffer. De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en brachten het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend. Voorbijgangers vertelden dat er op deze locatie regelmatig ongelukken gebeuren. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Foto: Melvin/Persbureau HeitinK

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.