Home / Alle-Regiobode / Loopgroep Jutberg loopt het nieuwe jaar in

Loopgroep Jutberg loopt het nieuwe jaar in

LAAG-SOEREN – Vanaf de eerste zaterdag in het nieuwe jaar, 5 januari, starten de hardlopers van Loopgroep Jutberg elke weer weer met hun training. Dit doen zij om 09.00 uur vanuit de kantine op camping Jutberg in Laag-Soeren. In het afgelopen jaar heeft de loopgroep talrijke nieuwe dames en heren verwelkomd.

De eerste weken wordt er gestart met intervaltrainingen om nieuwe leden in de gelegenheid te stellen aan de trainingen te wennen. Het is de eerste weken mogelijk gratis mee te lopen. Er wordt gezamenlijk getraind, maar wel op eigen niveau. In de maand mei loopt Loopgroep Jutberg voor het maatschappelijke doel Stichting A.L.S. De kantine van de Jutberg is speciaal voor de loopgroep het hele jaar geopend zodat de lopers na de trainingen droog en warm nog en kopje koffie of thee kunnen drinken.

Tel. 06 – 53497450
www.loopgroepjutberg.nl

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.