Home / Brummen-Regiobode / Loenen zamelt in voor de Speelgoedbank

Loenen zamelt in voor de Speelgoedbank

LOENEN – De Rooms-Katholieke Kerk in Loenen gaat goederen inzamelen voor de Speelgoedbank. Op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 december staan er dozen om speelgoed in te verzamelen, in basisschool de Poort aan de Hoofdweg. Deze dozen kunnen tussen 8.30 en 15.00 uur afgehaald worden. Het verzamelde speelgoed kan op zondag 16 december voor en na de viering van 10.00 uur in de RK Kerk worden ingeleverd. Het speelgoed moet schoon, compleet en bruikbaar zijn. Met name speelgoed voor wat oudere kinderen zoals fietsjes, voetballen, Duplo, Lego, Playmobil en K’nex is welkom. Knuffels heeft de Speelgoedbank genoeg.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.