Home / Alle-Regiobode / Lijst CDA Vallei en Veluwe

Lijst CDA Vallei en Veluwe

REGIO – Het bestuur van het CDA Gelderland heeft de concept kandidatenlijst Waterschap Vallei en Veluwe voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart 2019 bekend gemaakt. Deze lijst wordt aangevoerd door huidig fractievoorzitter Roel Kremers uit Ede. Op plek twee staat Henk Veldhuizen uit Maarssen. Geert Wentink uit Eerbeek staat op plek zestien. Op de ledenvergadering van 15 december wordt de lijst definitief vastgesteld.

Lees ook

Retrospectief: Stroperij

Stropen mag dan nu een grote misdaad zijn, rond de vorige eeuwwisseling was dit wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.