Home / Rheden-Regiobode / Lichtjesavond op begraafpaats Heiderust

Lichtjesavond op begraafpaats Heiderust

RHEDEN – Voor het derde achtereenvolgende jaar worden in de gemeente Rheden lichtjesavonden gehouden op de begraafplaatsen. Met het aansteken van een kaars worden herinneringen aan dierbaren levend gehouden.

Op vrijdag 7 december is de Lichtjesavond bij begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden. Tussen 18.00 en 20.00 uur zingt dameskoor Colours uit Westervoort in de aula en speelt de Midwinterhoorngroep Doesburg.
Bij enorm hinderlijk weer gaat de lichtjesavond niet door. Dit wordt dan gemeld op de website www.rheden.nl/begraafplaatsen.
De lichtjesavonden worden ook dit jaar weer georganiseerd door Iris & de Mol uitvaartverzorging, Monuta Dieren en Team begraafplaatsen gemeente Rheden, met medewerking van Van der Meer Natuursteen uit Arnhem.

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.