Home / Rheden-Regiobode / Lezing: omgaan met dementie

Lezing: omgaan met dementie

Lezing: omgaan met dementie

VELP – In de serie medische lezingen is er donderdag 6 december van 14.00 tot 15.30 uur weer een bijeenkomst bij Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1in Velp. Dit keer is er een lezing over omgaan met dementie. Alphons Ensink, maatschappelijk werker bij Praktijk Ouderengeneeskunde in Velp, is expert op dit gebied en heeft er bovendien veel praktische ervaring mee. Hij zal eerst ingaan op de meest voorkomende vormen van dementie. Vervolgens bespreekt hij de manieren van begeleiding. In deze lezing staat centraal hoe je er zelf mee om kunt gaan, niet hoe de officiële zorg en opvang voor mensen met dementie geregeld is. Tosca Baptist draagt enkele gedichten over Alzheimer voor. Verder kunnen er vanzelfsprekend allerlei vragen gesteld worden. De toegang bedraagt 3 euro.

Tel. 026-8449140
www.onsraadhuis.com

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.