Home / Brummen-Regiobode / Lachsalvo’s in Tonden

Lachsalvo’s in Tonden

TONDEN – Vrijdagavond 30 november waren er twee comedy-acts te gast in Tonden. Ze traden op voor een uitverkochte zaal.

Bob Koster, voorzitter van de Culturele Stichting Tonden, gaf in zijn openingswoord aan er niet alleen trots op te zijn jong talent in Tonden een podium te kunnen geven maar ook ‘dat er sprake is van twee acts waarvan de artiesten al jarenlang met elkaar samen spelen’. Zo kennen de mannen van Jeroens Clan (foto) elkaar al sinds de brugklas. Zij brachten het ene na het andere lachsalvo te weeg tijdens hun optreden in de voormalige School met de Bijbel. Hun scherpe teksten vielen in goede aarde bij de kleine honderd personen die een kaartje voor deze avond hadden kunnen bemachtigen.
Na de pauze was het de beurt aan Anne en Lisa, die sinds de kleinkunst academie in Zoetermeer al acht jaar met elkaar samen spelen. Met hun absurdistische sketches zochten ze de grenzen op, zetten het publiek op het verkeerde been en door hun hilarische aanpak zorgden ze ervoor dat de aanwezigen regelmatig dubbel lagen van het lachen.
Bij de afsluiting van de avond bedankte Bob Koster niet alleen het optredende jong talent maar hij gaf daarbij ook aan: “Drie jaar geleden hadden we tijdens de Tonden Theater Toer als jong talent het optreden van Kiki Schippers. Ondertussen is zij uitgegroeid tot een landelijk bekende artieste die optreedt op tv en de radio zoals bij Spijkers met Koppen. Ik voorspel dat met jullie hetzelfde zal gebeuren en dat Tonden daar extra trots op kan zijn.”

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.