Home / Rheden-Regiobode / Laatste Rheejes Praote van het jaar

Laatste Rheejes Praote van het jaar

RHEDEN – Donderdagmorgen 20 december om 10.00 uur komen de Rheejese praoters voor het laatst dit jaar bij elkaar in het Dorpshuis in Rheden. Hans van Ouden is vrijwilliger bij het Planetarium in Toldijk en verzorgt een spreekbeurt. Het onderwerp is De Ster van Bethlehem. Het wordt een ochtend van een zoektocht naar de wonderlijke ster. “Zullen we hem vinden of niet?”, vraagt de organisatie zich af. Iedereen is van harte welkom. De kosten zijn als gewoonlijk 3 euro en er is koffie. Er bestaat ook de mogelijkheid naderhand de lunch te gebruiken. De kosten van de lunch zijn 5 euro. Opgave kan via apky.meeuwissen@gmail.com of via tel. 026 – 4954049.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.