Home / Brummen-Regiobode / Koffie & Tijd steunt vv Oeken 2

Koffie & Tijd steunt vv Oeken 2

BRUMMEN – De mannen van vv Oeken 2 kregen onlangs nieuwe wedstrijdshirts uit handen van Job Hardijzer van Koffie & Tijd uit Brummen. De koffie- en theeschenkerij heeft het team daarnaast ook nog eens verrast met nieuwe kousen. Voorzitter Emile Jager bedankte namens vv Oeken de hele familie Hardijzer voor de fraaie shirts en kousen. De familie nodigde het team bovendien uit om binnenkort een wedstrijdvoorbereiding bij Koffie & Tijd te komen houden, uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

Lees ook

Loenenaren kunnen meepraten over zonneparken

LOENEN – Er heeft zich in Loenen een ontwikkelaar van zonneparken gemeld. Solar Century heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.