Home / Brummen-Regiobode / Kliederkerstfeest in Kruiskerk

Kliederkerstfeest in Kruiskerk

EERBEEK – Op maandagavond 24 december (kerstavond) wordt in de Kruiskerk te Eerbeek een gezellig kinderkerstfeest gehouden, ook dit jaar gecombineerd met de kliederkerk. Het thema is De avonturen van de ezel. Het kerstverhaal wordt verteld door een ezel en gespeeld door kinderen. Natuurlijk worden er ook kerstliedjes gezongen onder leiding van een band. Na afloop wordt er met de kinderen een knutselwerkje gemaakt. Met wat lekkers en iets te drinken wordt de avond afgesloten. Het kliederkerstfeest begint om 19.00 uur.

Lees ook

Loenenaren kunnen meepraten over zonneparken

LOENEN – Er heeft zich in Loenen een ontwikkelaar van zonneparken gemeld. Solar Century heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.