Home / Doesburg-Regiobode / Kleine Santa’s hollen over kerstmarkt

Kleine Santa’s hollen over kerstmarkt

DOESBURG – Een bijzonder schouwspel zaterdagmiddag in Doesburg: tientallen kleine kerstmannetjes en -vrouwtjes holden door de straten van de binnenstad. Ze deden mee aan de Santa Fun Run, een prestatieloop waarbij wordt gerend in kerstmankostuum. Na de jonge lopers was het tijd voor de volwassenen, die misschien iets sneller, maar met minstens zoveel plezier meededen. Het ging niet om de snelste tijd, maar om de gezelligheid en vooral de sfeer in de stad. De Santa Fun Run was een onderdeel van de traditionele kerstmarkt. Vele bezoekers kwamen af op de kramen met mooie koopwaar, gezellige muziek en activiteiten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.