Home / Doesburg-Regiobode / Kinderkerstfeest in Voor-Drempt

Kinderkerstfeest in Voor-Drempt

VOOR-DREMPT – De Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel houdt op maandag 24 december een kinderkerstfeest in de St. Joriskerk in Voor-Drempt. Vanaf 19.00 uur wordt de musical Bureau Knetter opgevoerd.

Reclamebureau Knetter maakt reclame voor heel verschillende dingen. Van schaatsen tot een maaltijdservice en van brillen tot een muziekfestival: zo lang de klant betaalt, zijn zij er enthousiast over. Het bedrijf bestaat uit meneer Knetter, assistent Kees en Antje. Op een dag krijgt het reclamebureau een bijzondere opdracht. De rijke mevrouw Zoetemond wil dat er reclame gemaakt wordt voor vrede. Bureau Knetter gaat meteen aan de slag, maar het schiet niet erg op. Ze hebben last van zeurende klanten, maar uiteindelijk heeft de buurjongen Jasper een gouden idee! De muzikale begeleiding van de musical is in handen van Charlotte Goldschmeding.

Lees ook

Na lange tijd weer optreden in Gasthuiskerk

DOESBURG – Na tijden van noodgedwongen sluiting konden muziekliefhebbers zaterdag 12 juni weer hun hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.