Home / Rheden-Regiobode / Kinderkerstfeest in Petruskerk

Kinderkerstfeest in Petruskerk

SPANKEREN – In de Petruskerk in Spankeren vindt zaterdag 22 december het kinderkerstfeest plaats. Op verzoek van een groepje kinderen deze keer geen musical, maar een verhaal waarbij zijzelf (via een fotoshoot) het plaatje bij het praatje zijn. Dankzij het nieuwe scherm in de Petruskerk hopen de kinderen alle foto’s prachtig te projecteren op passende momenten als de verteller vertelt over vadertje Panov. Natuurlijk wordt het verhaal aangevuld met muziek, lied en gebed. En ontbreekt ook het licht en lekkers niet. Vanaf 19.00 uur start de avond buiten. Daarna gaat iedereen naar binnen om op te warmen.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.