Home / Rheden-Regiobode / Kinderkerstfeest in de Grote Kerk

Kinderkerstfeest in de Grote Kerk

VELP – In de Grote Kerk in Velp wordt maandag 24 december om 19.00 uur het kerstfeest gevierd voor alle kinderen en hun (groot-)ouders. Een heleboel kinderen zijn op de zondagen in december dit feest al aan het voorbereiden. Zo leven ze toe naar de geboorte van dat belangrijke kind in de arme stal. Op kerstavond kan iedereen meedoen aan de viering. Samen worden oude en nieuwe kerstliederen gezongen en wordt er gezocht naar het kind in de stal. Na afloop zijn er natuurlijk chocolademelk, oliebollen en glühwein voor de grote mensen.

www.pknvelp.nl

Lees ook

WiekentRheden slaat jaartje over

RHEDEN – Stichting WiekentRheden heeft besloten de activiteiten die gepland stonden op 11 en 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.