Home / Brummen-Regiobode / Kinderen Eerbeek maken kennis met golfkarton

Kinderen Eerbeek maken kennis met golfkarton

EERBEEK – Verpakkingsspecialist DS Smith heeft golfkartonnen knutselpakketen geschonken aan basisscholen in Eerbeek. De bedoeling is dat de kinderen creatief aan de slag gaan met golfkarton en zo de vele mogelijkheden van golfkarton ontdekken.

De actie maakt onderdeel uit van het nieuwe Community Programma van DS Smith. Dit programma moedigt alle medewerkers aan betrokken te zijn bij lokale activiteiten of zelfs nieuwe acties te bedenken op het gebied van duurzaamheid en zo mee te werken aan een betere wereld.
DS Smith Packaging maakt al negentig jaar verpakkingen van golfkarton in de fabriek in Eerbeek. Golfkarton is een milieuvriendelijk materiaal waar niet alleen dozen van gemaakt kunnen worden. Dat laten de ontwerpers jaar na jaar weer zien tijdens de traditionele kerst palletkaarten actie, waarbij willekeurig gekozen pallets in het magazijn worden voorzien van een grote golfkartonnen palletkaart die gebruikt kan worden als knutselpakket. Deze kaart wordt meegestuurd met de zendingen naar klanten, de vorm in de kaart kan eruit gehaald worden en zelf in elkaar gezet worden waardoor een leuk kerstvoorwerp gemaakt kan worden. De ontwerpen zijn zeer uiteenlopend en verschillen van jaar tot jaar, van kerststal tot arrenslee. Deze palletkaarten gaan nu dus ook naar de kinderen van Eerbeek.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.