Home / Rheden-Regiobode / Kinderdienst in De Steeg

Kinderdienst in De Steeg

Kinderdienst in De Steeg

De STEEG – Zondag 9 december om 10.00 uur houdt de Protestantse Gemeente Ellecom-De Steeg een speciale Kinderdienst in kapel Eltheto aan de Diepesteeg in De Steeg. Deze bijeenkomst heeft als thema Even Wachten. “Samen hebben we het over hoop, wachten, verwachten en aftellen naar Kerst”, aldus de Protestantse Gemeente. Het wordt een interactieve dienst voor jong én oud met diverse spelletjes en veel muziek. Iedereen is van harte welkom. Vanaf 9.45 uur staat er limonade, koffie en thee klaar.

www.pges.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.