Home / Rheden-Regiobode / Kinderdienst in De Steeg

Kinderdienst in De Steeg

Kinderdienst in De Steeg

DESTEEG – Zondag 9 december is er om 10.00 uur een speciale Kinderdienst in Eltheto, Diepesteeg 16 in De Steeg. Deze ochtend heeft als thema “Even wachten”. Gezamenlijk wordt er gepraat over hoop, wachten, verwachten en aftellen naar Kerst. Het wordt een interactieve dienst voor jong én oud met diverse spelletjes en veel muziek. Iedereen is van harte welkom. Vanaf 9.45 uur staat er limonade, koffie en thee klaar. Kijk voor meer informatie op www.pges.nl.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.