Home / Doesburg-Regiobode / Kerstzangdienst in Angerlo

Kerstzangdienst in Angerlo

ANGERLO – In De Meent in Angerlo wordt zondag 23 december om 19.00 uur de gezamenlijke kerstzangdienst gehouden. Het is dit jaar de 58e keer dat deze sfeervolle en gezellige dienst plaatsvindt als voorbereiding op het kerstfeest. Op weg naar De Meent wordt de bezoeker al begroet door de warme geluiden van de midwinterhoorn en de kerkklokken. Diverse verenigingen dragen bij om onder de kerstboom een goed kerstgevoel te krijgen. Dit jaar zijn dat de jeugd en senioren van muziekvereniging Nieuw Leven, zanggroep Spontaan, de blokfluitgroep, het schoolkoor en trio Edge. Dominee Chris Kors helpt deze avond namens de kerken de kerstgedachte te overdenken. Onder de kerstboom, die door de familie Van Weede van Huis Bingerden beschikbaar is gesteld, zullen ook gezamenlijke kerstliederen gezongen worden. Iedereen van jong tot oud is op deze avond welkom.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.