Home / Brummen-Regiobode / Kerstworkshop Floralia Brummen

Kerstworkshop Floralia Brummen

BRUMMEN – Floralia Brummen houdt ook dit jaar weer een kerstworkshop en wel op woensdag 19 december om 20.00 uur in het clublokaal van HV De Karper aan de D.A. Van Vuurenstraat 8. Het is altijd een verrassing wat er gemaakt wordt tijdens de workshop, maar het is in ieder geval een leuke kerstcreatie. Voor wie nog niet zo handig is met bloemschikken is voldoende hulp aanwezig. De kosten bedragen 25 euro per persoon, inclusief een kop koffie of thee met wat lekkers. Opgeven voor de workshop kan bij Leny Huisken via tel. 0575 – 561989, Ria Jager via tel. 0575 – 563997, Marjo Jager via tel. 0313 – 420647, of floraliabrummen@hotmail.com. Het enige dat deelnemers zelf mee moeten nemen, is een mesje en een draadtangetje. Voor de rest wordt gezorgd. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar is er nog plaats. Wacht echter niet te lang met aanmelden, want er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.