Home / Doesburg-Regiobode / Kerstworkshop bij Komdersuut

Kerstworkshop bij Komdersuut

Kerstworkshop bij Komdersuut

ANGERLO – Komdersuut houdt op vrijdag 14 december een workshop Kerstdecoratie maken. Deze workshop vindt plaats van 9.30 tot 12.00 uur in de pastorie, Dorpstraat 33 in Angerlo. Er wordt een hangende decoratie gemaakt. De basis is van gaas en het is handig om een knijptang voor het gaas en een snoeischaartje mee te nemen. Opgeven kan tot en met zondag 9 december via het e-mailadres info@komdersuut.nl onder vermelding van Kerstworkshop. Deelnemers kunnen in de mail ook vermelden welke hoofdkleur voor de decoraties gewenst is. De kosten voor deelname bedragen 15 euro. De opbrengst van de workshop, minus de onkosten, komt ten bate van het werk van Komdersuut. De organisatie heeft nog een aantal tips: Neem iets mee om het werkstuk na afloop mee in naar huis te nemen, trek praktische kleding aan en: zoek vast een plekje uit, waar het zou kunnen hangen.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.