Home / Doesburg-Regiobode / Kerstviering PCOB Doesburg

Kerstviering PCOB Doesburg

DOESBURG – De viering van PCOB Doesburg e.o. staat dinsdag 18 december in het teken van Kerstmis. Deze middag wordt gehouden in samenwerking met de diaconieën van de Ooipoortkerk en Protestantse Gemeente Angerlo – Doesburg. Er wordt een liturgie gevolgd met de vertrouwde liederen en bijbellezingen. Dominee Jan J. Poutsma doet de overweging en Gerrit Bouwhuis begeleidt de liederen op de piano. De middag wordt afgesloten met een gezellig samenzijn, inclusief een hapje en drankje. De kerstviering begint om 14.30 uur en wordt gehouden in het restaurant van Grotenhuys in Doesburg.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.