Home / Brummen-Regiobode / Kerstviering in Tolzicht

Kerstviering in Tolzicht

BRUMMEN – De gezamenlijke kerken van Brummen verzorgen samen met Tolzicht op vrijdag 21 december een kerstviering. Deze begint om 15.00 uur en vindt plaats in de grote zaal van Tolzicht. Het thema van de viering is Tussen Angst en Vertrouwen. John Breukelaar en Joke Havekes leiden de dienst, waarin wordt gezongen en een mooi verhaal wordt verteld. Daarna is er koffie en thee met iets lekkers. Iedereen uit Brummen is welkom. Wie zelf niet in de gelegenheid is om naar Tolzicht te komen, kan voor vervoer contact opnemen met Wim Berends via tel. 0575 – 562188.

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.