Home / Doesburg-Regiobode / Kerstviering Club 60+

Kerstviering Club 60+

HUMMELO – Op donderdag 20 december heeft de Club 60+ weer haar jaarlijkse kerstviering. Dit jaar is het een traditionele viering en wordt het kerstverhaal verteld. Jan Addink draagt een gedicht voor. De blazers van Muziekvereniging Hummelo en Keppel begeleiden de kerstliederen tijdens de samenzang. Verder is er een verloting en natuurlijk iets lekker bij de koffie. De bijeenkomst wordt gehouden bij FF naar Steef in Hummelo en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.