Home / Brummen-Regiobode / Kerstverkoop graftakken in Jeugdhuis

Kerstverkoop graftakken in Jeugdhuis

LOENEN – De kerstverkoop van de Protestantse kerk Loenen is dit jaar op zaterdag 15 december in het Jeugdhuis aan de Beekbergerweg in Loenen. Veel aandacht is er altijd voor de verkoop van graftakken en kerststukken.

Velen bestellen jaarlijks een kerststuk of een graftak. De organisatie wijst er op dat het handig is om de graftak, die 14 euro kost, en/of kerststuk van te voren te bestellen. Men kan hiervoor bellen naar Dicky Verheul, tel. 055-5051360, of mail dickyverheul@hetnet.nl. Niemand hoeft dan teleurgesteld te worden.
Dicky Verheul, die met een aantal vrijwilligers de grafstukken maakt, is nog op zoek naar kerstgroen om de versieringen te kunnen maken. Loenenaren die coniferen, skimmia, hulst met besjes en ander groen kunnen missen, kunnen haar bellen. Het wordt dan graag opgehaald.

Tijdens de kerstverkoop wordt ook weer gezorgd voor een kleine kerstrommelmarkt, met daarnaast een lekkernijentafel met zelfgemaakte cakes, taarten en soepen. Natuurlijk is het ook mogelijk koffie te drinken met iets lekkers erbij. Bezoekers kunnen hun geluk beproeven met het Rad van Avontuur, waarmee leuke prijsjes zijn te winnen. De kerstverkoop is vrij toegankelijk en duurt van 9.30 tot 12.00 uur.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.