Home / Rheden-Regiobode / Kerststukje maken in de Serre

Kerststukje maken in de Serre

ROZENDAAL – Bezoekers aan de Serre van Rozendaal kunnen op woensdagmorgen 19 december weer kerststukjes maken. Diverse ondergronden voor de kerststukjes en kransen liggen klaar. Eerst wordt met groen een mooie basis gemaakt, waarna het stuk wordt versierd met balletjes, sterretjes, kaarsjes, lint en dergelijke. De Serre is deze dag, net als elke andere woensdag, geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Iedereen is welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.