Home / Rheden-Regiobode / Kerststop bij KV Theothorne

Kerststop bij KV Theothorne

DIEREN – Na een geslaagde kerstdrive, waar weer een mooie vleesschotel is uitgereikt aan de winnaar, houdt KV Theothorne even een stop om van de feestdagen te genieten. De tussenstanden zijn bekend: alle deelnemers hebben nog voldoende kans om seizoenskampioen te worden. Op maandag 7 januari gaat de vereniging weer van start in Theothorne in Dieren en gaan de leden weer proberen de huidige kampioen te verslaan. Wie mee wil spelen, kan zich aanmelden aan de zaal.

Lees ook

Brandweer Velp op zoek naar nieuwe collega’s

ROZENDAAL – De brandweerlieden van post Velp gingen maandagavond 7 juni op pad in Rozendaal, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.