Home / Rheden-Regiobode / Kerstspel voor kinderen

Kerstspel voor kinderen

DIEREN – Het is al een lange traditie die ook dit jaar wordt voortgezet: op kerstavond is er een kerstspel voor jong en oud opgevoerd in de Ontmoetingskerk van Dieren. “Past het kerstverhaal wel in deze tijd? Natuurlijk wel! Dat zul je zien en horen op deze avond”, aldus PKN Dieren. Jozef, Maria, de herbergier, de engel, de herders, de wijzen. Ze komen allemaal meedoen met het kerstverhaal van 2018. Ook klinken er bekende en minder bekende kerstliedjes. Het kerstspel op 24 december begint om 19.00 uur en iedereen is welkom.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.