Home / Rheden-Regiobode / Kerstsfeer proeven op kerstmarkt Laag-Soeren

Kerstsfeer proeven op kerstmarkt Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Laag-Soeren ademt zaterdag 15 december vanaf 16.30 uur de sfeer van Kerstmis. Rondom De Harmonie wordt dan voor de tweede keer een zeer tot de verbeelding sprekende Kerstmarkt gehouden.

In 2015 werd dit voor het eerst gedaan in het kader van het 125-jarig bestaan van de plaatselijke muziekvereniging Sempre Crescendo. Dat daarop een vervolg zou komen, was gezien het succes voorspelbaar.
Ongeveer 25 kramen worden opgesteld met diverse kerstgerelateerde artikelen en promoties. Daarbij wordt de inwendige mens zeker niet vergeten. Het koor Almost Famous, Shantykoor De IJsselboei uit Brummen en de jachthoornblazers van La Forêt zorgen voor een gevarieerde muzikale omlijsting. Met een modeshow, toneel en kinderactiviteiten is het programma compleet.
Bijzonder is de kerstboom op het plein. Bezoekers kunnen hierin een kaartje hangen met een wens voor een ander. De Kerstman zorgt ervoor dat een aantal daarvan wordt beloond. ’s Avonds sluit het traditionele Kerstschieten van SCS aan bij het programma. Hierbij liggen voor de winnaars mooie prijzen in het verschiet.
De band Kleedkamer 2 speelt tijdens de afterparty in De Harmonie.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.