Home / Nieuws / Kerstsfeer op Winkelcentrum Dieren

Kerstsfeer op Winkelcentrum Dieren

DIEREN – Wie zaterdagmiddag de kou trotseerde en een bezoekje bracht aan Winkelcentrum Dieren, kwam daar verschillende bijzondere kerstfiguren tegen. Zo was niet alleen de kerstman aanwezig, maar ook Maria en Jozef en de drie wijzen èn een levende kerstboom. Knappende vuurtjes en warme chocolademelk en glühwein zorgden voor een beetje warmte en gezellige decembermuziek maakte de kerstsfeer compleet.
Dit middagje winkelen in kerstsfeer was een cadeautje van de winkeliers aan hun klanten, voor alle aankopen die zij het afgelopen jaar op Winkelcentrum Dieren hebben gedaan. De Winkeliersvereniging maakt zich alweer op voor volgend jaar, met nieuwe activiteiten en acties.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.