Home / Nieuws / Kerstsfeer op Winkelcentrum Dieren

Kerstsfeer op Winkelcentrum Dieren

DIEREN – Wie zaterdagmiddag de kou trotseerde en een bezoekje bracht aan Winkelcentrum Dieren, kwam daar verschillende bijzondere kerstfiguren tegen. Zo was niet alleen de kerstman aanwezig, maar ook Maria en Jozef en de drie wijzen èn een levende kerstboom. Knappende vuurtjes en warme chocolademelk en glühwein zorgden voor een beetje warmte en gezellige decembermuziek maakte de kerstsfeer compleet.
Dit middagje winkelen in kerstsfeer was een cadeautje van de winkeliers aan hun klanten, voor alle aankopen die zij het afgelopen jaar op Winkelcentrum Dieren hebben gedaan. De Winkeliersvereniging maakt zich alweer op voor volgend jaar, met nieuwe activiteiten en acties.

Foto: Han Uenk

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.