Home / Belangrijk / Kerstsamenzang in Sint Joriskerk

Kerstsamenzang in Sint Joriskerk

DREMPT – In de Sint Joriskerk in Drempt wordt zondag 16 december weer de traditionele kerstsamenzang gehouden. Dit jaar doen er maar liefst vijf koren mee: Het Hummelo’s Gemengd Koor, AmaZing, Voix-la, Feeling en Zanglust.

Er valt dus heel wat te luisteren, maar bezoekers kunnen ook zelf actief meedoen tijdens de samenzang, die wordt begeleid door Frank Knikkink op het kerkorgel of door Muziekvereniging Hummelo en Keppel. Op het programma’s staan nummers als Jingle Bells, Let it Snow, Ik Heb een Droom en Christmas Was a Friend of Mine.
De samenzang begint om 20.00 uur, de kerkdeuren staan open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, maar er wordt een collecte gehouden voor een nader te bepalen goed doel. De organisatie verwacht dat het druk wordt en raad iedereen daarom aan op tijd te komen voor een goed plekje. Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting onder het genot van een bekertje glühwein of warme chocolademelk.

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.