Home / Rheden-Regiobode / Kerstoptreden Koor van Plezier in de Oude Jan

Kerstoptreden Koor van Plezier in de Oude Jan

VELP – Wie lekker in de kerstsfeer wil komen, kan vrijdag 21 december goed terecht in de sfeervolle Oude Jan in Velp. Vanaf 20.00 uur brengt het Koor van Plezier in dit twaalfde-eeuwse kerkje een repertoire van Nederlandse, Duitse, Engelse en zelfs Zweedse kerstliederen.

Het Koor van Plezier staat onder leiding van de dirigent Hans Scholing. Naast het optreden van het koor leveren ook enkele instrumentale en vocale solisten een bijdrage aan het programma. Alle bezoekers krijgen bovendien ruim de kans bekende kerstliederen mee te zingen. De Oude Jan beschikt sinds kort over een vleugel en deze wordt bespeeld door pianiste Henriëtta Currie.
Bezoekers kunnen afloop samen met koorleden en musici nog even napraten onder het genot van een glas glühwein. De toegang tot het concert is vrij. Wel wordt aan het slot een collecte gehouden om de gemaakte kosten te dekken.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.