Home / Brummen-Regiobode / Kerstnachtdienst op het gras

Kerstnachtdienst op het gras

BEEKBERGEN – De kerk van het dorp Beekbergen houdt ook dit jaar een kerstnachtdienst op het grasveld bij de kerk. “Kerklid of niet, iedereen kan komen om de geboorte van Jezus Christus te vieren”, aldus de organisatie.

Er is beperkt zitruimte in een verwarmde tent. Als de weersomstandigheden ongunstig zijn, zal de viering binnen plaatsvinden. De dienst op maandag 24 december begint om 20.30 uur. Voorafgaand maken zangers een rondgang door het centrum, onder muzikale begeleiding zingen zij kerstliederen. De dienst wordt geleid door Ds. A.W.J.Theunisse. Medewerking zal worden verleend door het koperensemble van de harmonie Prinses Juliana Beekbergen. Na afloop van de dienst is er warme chocolademelk en glühwein.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.