Home / Rheden-Regiobode / Kerstnachtdienst: De hemel gaat open

Kerstnachtdienst: De hemel gaat open

VELP – Op 24 december om 22.00 uur wordt een feestelijke kerstnachtdienst gehouden in de Grote Kerk in Velp. Het thema is De Hemel Gaat Open. In teksten, liederen en muziek wordt stilgestaan bij het oude kerstverhaal, dat de evangelist Lucas heeft overgeleverd; het verhaal over de stal, de herders en de engelen. Het verhaal over licht dat verschijnt in de nacht. Natuurlijk wordt er veel gezongen, onder andere de prachtige en ook vertrouwde kerstliederen. Er wordt aan de dienst meegewerkt door de zanggroep Puur Zang en een Projectkoor, op piano begeleid door Hans Grotenbreg. De organist is Arno Vree en de voorganger is pastor Janneke Bron. De kerk gaat open om 21.30 uur en iedereen is van harte welkom.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.