Home / Brummen-Regiobode / Kerstmarkt op de Hoge Veluwe

Kerstmarkt op de Hoge Veluwe

Kerstmarkt op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Een kerstmarkt op de Hoge Veluwe betekent een gezellig evenement midden in de natuur. Zaterdag 8 en zondag 9 december tussen 11.00 en 17.00 uur staan op het Marchantplein kramen opgesteld met streekproducten, brocante en (natuurlijke) cadeautjes. Voor de jonge bezoekers is er een speciale kinderhoek met knutselbus en schminkstand. Er is livemuziek van onder andere de Brassbells, popkoor Unity en de Midwinterhoornblazers uit Ugchelen. Ook brengt de Kerstman een bezoek aan de markt. Voor de actieve bezoeker is er een schaatsbaan. Natuurlijk ontbreken lekker warme hapjes en drankjes niet. Bezoekers aan de Hoge Veluwe kunnen ook op deze dagen hun eigen kerstboom zagen.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.