Home / Rheden-Regiobode / Kerstmarkt in zorgcentrum Rhederhof

Kerstmarkt in zorgcentrum Rhederhof

Kerstmarkt in zorgcentrum Rhederhof

RHEDEN – Op zaterdag 8 december wordt in zorgcentrum Rhederhof in Rheden weer een gezellige kerstmarkt gehouden. Deze zal plaatsvinden van 14.00 tot 16.30 uur. “Het belooft een hele leuke middag te worden”, aldus de organisatie. Er zijn diverse kramen. De standhouders verkopen onder andere zelfgemaakte jam, kaarten, decoratie, planten, kerstartikelen en heel veel lekkers. Het inmiddels beroemde rad van avontuur wordt gespeeld, waarbij vele mooie prijzen te winnen zijn. Er is een kerststal met echte dieren, de kerstman en zijn elfje zijn aanwezig en er wordt de hele middag live vrolijke kerstmuziek gespeeld door Raymundo. De opbrengst gaat geheel naar activiteiten voor de bewoners van Rhederhof.

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.