Home / Brummen-Regiobode / Kerstmarkt in en rond protestantse kerk in Klarenbeek

Kerstmarkt in en rond protestantse kerk in Klarenbeek

KLARENBEEK – De kerstmarkt in en rond de kerk aan de Woudweg 121 in Klarenbeek wordt gehouden op zaterdag 15 december. Om precies 10.00 uur zal de klok van de kerk luiden en gaan de deuren open.

Voor een mooie kerstboom, een bloemstuk, rouwtak, alsook voor leuke creaties voor de vogels is men hier weer aan het goede adres. Ook is er een lekker kopje koffie met zelfgebakken cake of koek verkrijgbaar. Verder is het heerlijk snuffelen tussen de brocante en kerstspulletjes. Bezoekers kunnen een gokje wagen bij de lootjeskerstboom of de kerstboom met vakjes en kans maken op een levensmiddelenmand of een van de andere prijzen. Muziekvereniging Klarenbeek speelt kerstmuziek en ook het kerkorgel zal klinken. Tussen de middag worden boerenkool, zuurkool, erwtensoep en bruinebonensoep geserveerd. Voor kinderen is er een tafel om te knutselen en ook de grappige grabbeljurk is er weer. Het boekenassortiment is dit jaar volledig vernieuwd en er zijn dit jaar mooie fotokaarten verkrijgbaar. Natuurlijk is ook de Kerstman van de partij.

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.