Home / Rheden-Regiobode / Kerstmarkt in De Ulenpas

Kerstmarkt in De Ulenpas

Kerstmarkt in De Ulenpas

VELP – Vrijdagavond 14 december van 18.30 tot 21.00 uur wordt in wooncentrum De Ulenpas aan de Korte Wal in Velp weer een kerstmarkt gehouden. Op de markt in kerstsferen zijn diverse kraampjes met zelfgemaakte artikelen te vinden zoals kerst- en wenskaarten, sieraden, handwerken, kerstdecoraties en cadeauartikelen. Ook zijn er diverse stands van enkele charitatieve en ideële organisaties. Evenals voorgaande jaren worden de kraampjes niet alleen bemand door bewoners van De Ulenpas, maar bieden ook mensen of organisaties van buiten het wooncentrum kerstartikelen aan.

Lees ook

The Singing Club en Nomadland

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 27 juni de film The Singing Club. Op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.