Home / Rheden-Regiobode / Kerstmarkt in de Grote Kerk

Kerstmarkt in de Grote Kerk

VELP – Het is inmiddels een traditie: de kerstmarkt in de Grote Kerk in Velp. Dit jaar wordt de kerstmarkt gehouden op zaterdag 15 december van 11.00 tot 15.00 uur. Er is van alles te koop, van diverse nieuwe kerstkoopjes tot mooie kerststukjes. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten en er zijn veel lekkere hapjes en drankjes. De opbrengst van de kerstmarkt is bestemd voor het diaconale project van de protestantse kerken in Velp en Rozendaal. Dit jaar is dat het project Oog voor Horen, waarmee een doveninstituut in Jordanië wordt ondersteund.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.