Home / Doesburg-Regiobode / Kerstmarkt Hummelose kerk

Kerstmarkt Hummelose kerk

HUMMELO – In en rondom de Dorpskerk in Hummelo wordt vrijdag 14 en zaterdag 15 december weer een gezellige kerstmarkt gehouden. Op vrijdag is de kerk van 11.00 tot 17.00 uur open en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. De organisatie, Stichting Vrienden van de Hummelose Kerk, maakt het mogelijk om diverse kerst- en grafstukken te kopen, die in de voorafgaande week worden gemaakt door vele creatieve vrijwilligers. Daarnaast zijn er de lekkerste wafels, nieuwjaarsrolletjes en glühwein te proeven. In en rondom de kerk zijn diverse kraampjes van mensen die hun eigen producten verkopen. Het geheel wordt muzikaal omlijst door diverse muzikanten. Stichting Vrienden van de Kerk is in het leven geroepen om de kerk van Hummelo in onderhoud te kunnen voorzien. Alle opbrengsten van de kerstmarkt komen ten goede aan het onderhoud van de kerk.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.