Home / Brummen-Regiobode / Kerstkaarten vv Loenermark

Kerstkaarten vv Loenermark

LOENEN – Zaterdag 22 december is weer het jaarlijkse kerstkaarten in de kantine van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. Deelnemers kunnen klaverjassen, jokeren of pokeren. Het is een gezellige kaartmiddag voor iedereen en ook niet-leden zijn welkom. Deelname aan het pokeren kost 10 euro. In de kantine hangt een inschrijflijst om een plekje te reserveren. Als er nog plek beschikbaar is, is opgave ook op de middag zelf nog mogelijk. Het kaarten start om 14.00 uur en de organisatie doet het verzoek op tijd te zijn.

Lees ook

Cederweg in Klarenbeek kleurt oranje

KLARENBEEK – In veel straten in dorpen en steden wapperen nu vrolijk de oranje vlaggetjes. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.