Home / Brummen-Regiobode / Kerstfilm Noëlle in de Kruiskerk

Kerstfilm Noëlle in de Kruiskerk

EERBEEK – In de Eerbeekse Kruiskerk wordt dinsdag 11 december om 20.00 uur de film Noëlle vertoond. Deze speelt zich af in een parochie/gemeente in een Iers vissersdorp. Vader Jonathan Keene, een koele, ongeduldige priester, is in het kleine dorp de week voor Kerstmis om te doen wat hij moet doen: het sluiten van een gemeente waar bijna niemand meer komt. Maar dat gaat niet allemaal zoals hij verwacht had. Keene raakt ongewild betrokken bij de levens van de veelal excentrieke dorpelingen: de mooie bibliothecaresse, de kinderlijke priester die hij moet overplaatsen en mevrouw Worthington, die een kerstfeest geeft waar iedereen welkom is en waar alles kan. Het is in dit dorpje dat Keene de ware kracht van liefde, vergiffenis en verlossing leert kennen. Noëlle is een kerstfilm over macht, vergeving en dankbaarheid. De film is geschikt voor alle leeftijden, maar is geen specifieke kinderfilm. Na afloop is er gelegenheid tot een gezellig samenzijn met weer een muzikale verrassing. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Een vrije gift wordt op prijs gesteld. Iedereen is welkom.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.