Home / Doesburg-Regiobode / Kerstfeest voor kinderen in Angerlo

Kerstfeest voor kinderen in Angerlo

ANGERLO – Op maandag 24 december houdt de Protestantse Kerk Angerlo/Doesburg weer een kinderkerstfeest. Dit vindt plaats in de Galluskerk aan de Dorpsstraat 31 in Angerlo. “Om alvast een voorproefje te krijgen is de volkstelling al begonnen”, zo laat het kinderkerstfeestteam weten, bestaande uit Erika, Gijs, Jiska en Marijke. “Kijk maar eens in de telkamer, hij staat op het grasveld voor de kerk. Ook ’s avonds is het mooi om te zien.” Inschrijven kan op de avond van 24 december tot 18.45 uur. Het feest begint om 19.00 uur.

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.