Home / Brummen-Regiobode / Kerstfeest op Het P@rk

Kerstfeest op Het P@rk

BRUMMEN – Donderdag 21 december genoot kindcentrum het P@rk van het kerstfeest. Toen de kinderen op school aankwamen, stonden vele lichtjes op het schoolplein en beide gebouwen waren helemaal in de kerstsfeer. Iedereen kon genieten van de heerlijke hapjes die ouders hadden gemaakt. Bij het onderwijs hadden ze een gast aan tafel. Een aantal ouderen van Stichting droom kon in de klas aanschuiven en samen met de kinderen genoten zij van eten. Het was mooi om te zien dat jong en oud samen genoten van een gezellige avond.

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.